ΕΤΑΙΡΕΙΑ

                                  
 
 Η PanSolar με εμπειρία άνω των 20 χρόνων, σημαντική τεχνογνωσία και παραγωγική ευελιξία στην επεξεργασία ελασμάτων και μεταλλικών κατασκευών, ιδρύθηκε  με σκοπό την παραγωγή ηλιακών θερμικών συστημάτων,  μπόιλερ, θερμοσίφωνες ,ενεργειακά τζάκια και προμήθεια μιας μεγάλης γκάμας από  άλλα είδη θέρμανσης. Η παροχή λύσεων θέρμανσης με πολύ υψηλά στάνταρ ποιότητας, απόδοσης και διάρκειας στο χρόνο, κατέστησε την PanSolar ικανή να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές τιμές.
 
Η PanSolar  στηρίζει τον επαγγελματία, έχοντας σε διαρκή παρακαταθήκη όλα τα προϊόντα της και βελτιώνοντας συνεχώς με ότι καινούργιο υπάρχει τα προϊόντα που κατασκευάζει έτσι ώστε να είναι πάντα σύγχρονα αξιόπιστα και αποδοτικά. Σκοπός της είναι η παροχή λύσεων προσφέροντας ποιοτικά και εγγυημένα προϊόντα σε προσιτές τιμές. Απόδειξή όλων των παραπάνω είναι η αντιμετώπιση του επαγγελματία με συνέπεια και υπευθυνότητα ενημερώνοντας τον σωστά για τα νέα προϊόντα, τις εξειδικευμένες τεχνικές τοποθέτησης και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που προσδιορίζουν το άριστο επίπεδο παραγωγής.
 
Η PanSolar παράγει πλέον τα ομώνυμα ηλιακά, Θερμοσίφωνες, μπόιλερ, υψηλής απόδοσης και ποιότητας κατασκευής στις κτηριακές εγκαταστάσεις στη βιομηχανική περιοχή του Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης , κατασκευασμένα με τα καλύτερα υλικά, πιστοποιημένα με CE , ικανά να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών.
 

Οι Εξαγωγές σε χώρες όπως η Ιταλία, Μαρόκο, Ντουμπάι, Σαουδική Αραβία, Αλβανία, Βουλγαρία, Κύπρο, ποιστοποιούν την υψηλή ποιότητα των προιόντων μας.

 

Η PanSolar είναι αφιερωμένη στην παροχή οικογενειών και εταιρειών με ηλιακά συστήματα θέρμανσης νερού που είναι προσιτά και ικανοποιούν τις απαιτήσεις της αγοράς.

 

Τα προϊόντα  PanSolar είναι άριστης ποιότητας και πληρούν τα σχετικά βιομηχανικά πρότυπα και υποστηρίζονται από υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών και ανταγωνιστική υποστήριξη εγγύησης.

 

Η  PanSolar ως εταιρεία προσπαθεί να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην ηλιακή θερμική βιομηχανία, με έμφαση στη συνεχή βελτίωση των προϊόντων, της διαχείρισης και των υπηρεσιών, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις όλων των προϊόντων και λειτουργιών.

Συνεργάζεται με τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο της θέρμανσης.


Επίσης δίνει λύσεις  στην κεντρική θέρμανση των κατοικιών,  παρέχει προϊόντα κατάλληλα για κεντρική θέρμανση , όπως τζάκια, λέβητες, καυστήρες, θερμαντικά σώματα τελευταίας γενιάς και πλήθος άλλων προϊόντων. 

BLOG

Τεχνολογίες Ηλιακών Συλλεκτών

Για την μετατροπή της προσπίπτουσας ηλιακής ακτινοβολίας σε θερμική ενέργεια χρησιμοποιούνται οι ηλιακοί συλλέκτες. Οι ηλιακοί συλλέκτες χω[...]

Εφαρμογές Συστημάτων Θέρμανσης και Ζεστού νερού

Εφαρμογές Συστημάτων Θέρμανσης και Ζεστού νερού  [...]
Cards
We use own and third party cookies to improve our services and show ads related to your preferences by analyzing your browser habits. If you continue browsing , we consider you accept its use. You can switch the configuration or learn more here
x