Τρόποι Πληρωμής

Για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, το ηλεκτρονικό κατάστημα της PanSolar διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

1. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Παρακάτω μπορείτε να διαλέξετε τον τραπεζικό λογαριασμό που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Μετά τη συναλλαγή σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας με email, Fax ή τηλεφωνικά.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αρ.Λογαριασμού: 84000173884
ΙΒΑΝ : GR9801108400000084000173884
   BIC : ETHNGRAA
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. 

ALPHA BANK
Αρ.Λογαριασμού: 718002002010000
ΙΒΑΝ : GR8901407180718002002010000
  BIC : CRBAGRAA
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. 

EUROBANK
Αρ.Λογαριασμού: 0026.0350.48.0200861205
ΙΒΑΝ : GR5302603500000480200861205
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. 


2. Mέσω Πιστωτικής Κάρτας 
Επιλέγοντας πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, ακολουθείται η εξής διαδικασία:
Ο πελάτης μεταφέρεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης με κρυπτογράφηση στο περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας, όπου εισάγει τα στοιχεία της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας του. Η κάρτα χρεώνεται με το ποσό που αντιστοιχεί στο σύνολο της αγοράς που έχει πραγματοποιήσει, των εξόδων αποστολής και πληρωμής. Η παραπάνω διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και σε κανένα στάδιό της δεν γνωστοποιούνται σε εμάς ή οποιονδήποτε τρίτο (πλην της τράπεζας που είναι εξουσιοδοτημένη να επεξεργάζεται τις online συναλλαγές), τα στοιχεία της κάρτας σας.

Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners


3. Paypal
Μέσω του Paypal, κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας εφόσον εσείς επιλέξετε το Paypal για την πληρωμή σας τότε μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας το site μας θα σας ανακατευθύνει στο ασφαλές περιβάλλον του Paypal (οι συναλλαγές συνήθως γίνονται στην Αγγλική γλώσσα) και εσείς θα μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό που ήδη έχετε με το Paypal είτε να ανοίξετε ένα νέο λογαριασμό (εντελώς δωρεάν) και να πληρώσετε με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα σας ή ακόμα και μέσω κάποιου τραπεζικού σας λογαριασμού.
 
 
4. Παραλαβή από την έδρα μας
Με μετρητά κατά την παραλαβή από την έδρα μας. 
 
 
Έκδοση στοιχείων τιμολογίου
Στο PanSolar.gr σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν για την παραγγελία σας θα εκδοθεί απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, διεύθυνση, τηλέφωνο, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και ιδιότητα εταιρείας ή επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

 
Τιμές πωλούμενων προϊόντων
Οι τιμές των προϊόντων αναγράφονται με Φ.Π.Α. για δική σας διευκόλυνση.
Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το PanSolar.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Για ορισμένες όμως περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές Φ.Π.Α., οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες, κατά το μειωμένο συντελεστή. Αν λοιπόν έχετε έδρα επιχείρησης σε μια τέτοια περιοχή, και κοπεί τιμολόγιο σε αυτή, τότε θα πληρώσετε λιγότερα χρήματα και εμείς θα κάνουμε τον υπολογισμό του τελικού ποσού (μειωμένου) Φ.Π.Α. που θα χρεωθείτε, μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας. Ακόμα και αν η αγορά σας γίνει με πιστωτική κάρτα, τότε εμείς θα αφαιρέσουμε την παραπάνω διαφορά από το δεσμευμένο ποσό για την παραγγελία σας.

BLOG

Τεχνολογίες Ηλιακών Συλλεκτών

Για την μετατροπή της προσπίπτουσας ηλιακής ακτινοβολίας σε θερμική ενέργεια χρησιμοποιούνται οι ηλιακοί συλλέκτες. Οι ηλιακοί συλλέκτες χω[...]

Εφαρμογές Συστημάτων Θέρμανσης και Ζεστού νερού

Εφαρμογές Συστημάτων Θέρμανσης και Ζεστού νερού  [...]
Cards
We use own and third party cookies to improve our services and show ads related to your preferences by analyzing your browser habits. If you continue browsing , we consider you accept its use. You can switch the configuration or learn more here
x